Deichman Majorstuens podkast

Forfattersamtalen: Alfred Fidjestøl og Nils Henrik Smith

February 24, 2021

Forfattersamtalen: Alfred Fidjestøl og Nils Henrik Smith

Hva skjedde egentlig med det norske fotballandslaget?

Møt bokaktuelle Alfred Fidjestøl og Nils Henrik Smith i samtale om Drillo, panenkaer og lomper, Myggen-is, straffesparkets historie og den tjueårige nedturen til det norske landslaget. Denne samtalen om norsk fotball vil du ikke gå glipp av!

Samtalen ledes av Cathrine Sandnes, som er journalist, redaktør i Kagge/J.M. Stenersens Forlag, forfatter og tidligere kickbokser og norgesmester i karate.

 

Om forfatterne:

Alfred Fidjestøl er forfatteren av boken Mine kamper. Biografien om Drillo og Nils Henrik Smith er forfatteren av 11. meter. Straffesparkets historie. På scenen møtes de for å samtale om hverandres svært kritikerroste bøker og den tjueårige nedturen til det norske landslaget.

Alfred Fidjestøl (f. 1973) er cand. philol. fra Universitetet i Oslo, og har utgitt ut en rekke kritikerroste biografier og historieverk. I 2014 vant Fidjestøl Sult-prisen som den første sakprosaforfatter noen sinne. I 2017 ble han tildelt Språkrådets språkpris for fremragende bruk av norsk i sakprosa.

Nils Henrik Smith (f. 1980) har vunnet Tarjei Vesaas’ debutantpris og ble utnevnt som en av Norges ti mest lovende forfattere av Morgenbladet i 2015. Han har skrevet om fotball for Josimar og NRK.

Forfattersamtalen er et samarbeid mellom Forfattersentrum og Deichman Majorstuen.

Produsent: Malene Berthelsen Lindgren, programansvarlig på Deichman Majorstuen.

Podbean App

Play this podcast on Podbean App