Deichman Majorstuens podkast

Hvordan leser: en forfatter? / Linn Ullmann

February 18, 2021

Hvordan leser: en forfatter? / Linn Ullmann

Deichman Majorstuen inviterer til samtaler om lesing sammen med Kari J. Spjeldnæs. Hva leser du, hvordan leser du og hvorfor leser du? er noen av spørsmålene vi stiller i podkast-serien «Hvordan leser en …». I ukene fremover får biblioteket på Majorstuen besøk av kjente personer fra litteratur, politikk, næringsliv og medier som vil dele leseerfaringer og fortelle om sitt forhold til bøker. Det handler om bøker som får betydning, om å lese for å oppleve, om å lese for å lære og kanskje litt om hvordan ulike lesere blir til.

Kari J. Spjeldnæs er leser, litteraturviter, tidligere forlagsdirektør, forfatter av boken Lese. En liten bok om store opplevelser. Hun arbeider for tiden med en doktorgrad om lesing på Høyskolen Kristiania.

Andre leser ut er Linn Ullmann har bakgrunn som journalist og er i dag en av Nordens fremste forfattere. Hun debuterte i 1998 med romanen "Før du sovner" og har til sammen utgitt seks romaner. Nå er hun aktuell med podkasten «How to proceed», hvor hun snakker med noen av de mest spennende forfatterstemmene verden har å by på.

 

Podbean App

Play this podcast on Podbean App